Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Revalideren na Covid-19

Samen sterk!

Waarom dit platform?

Op dit platform bieden wij patiënten en professionals die te maken hebben gehad met Covid-19 een middel om in contact te blijven met elkaar. We willen u van kennis voorzien, maar ook een praktisch protocol kunnen bieden. Tevens willen we via webinars in contact zijn met elkaar en van elkaar kunnen leren.

Herstel na Covid-19
De gevolgen van Covid-19 hebben op iedereen in Nederland een grote impact. Herstel van het virus kan lang duren en vergaande gevolgen hebben voor uw dagelijkse leven. Deze gevolgen zijn voor iedereen verschillend. Veelvoorkomende klachten zijn: aanhoudende vermoeidheid, last van de longen, kortademigheid, een futloos gevoel en het gevoel van controleverlies over het eigen lichaam. Naast de lichamelijke klachten komen ook mentale problemen veel voor. Hoewel een deel van de mensen er zelfstandig bovenop komt, geldt dit helaas niet voor iedereen. Soms is professionele begeleiding nodig om ervoor te zorgen dat u zich weer fit, energiek en zichzelf voelt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Het ziekteverloop bij Covid-19 is voor iedereen anders, het herstel ziet er daarom ook voor iedereen anders uit. Misschien wil u weer een stuk kunnen fietsen zonder buiten adem te raken waar iemand anders weer met zijn kleinkinderen naar de speeltuin wil zonder onderweg te moeten stoppen. Samen met uw behandelteam wordt er gekeken wat er voor u nodig is om zo snel mogelijk fit te worden. Tijdens de behandelingen staat uw hulpvraag en de ervaren beperkingen altijd centraal.

Zou u meer informatie willen over Covid-19 en ons Co-Vitaal team, meld u dan aan voor onze informatieve webinars of bekijk onze informatiefilmpjes van experts en andere Covid-19 patiënten .

Terugkijken

Ideeënbox

Wilt u inhoudelijk input geven aan ons platform? Of zou u graag een specifiek onderwerp, ten aanzien van Covid-19, willen terugzien? Laat dan hieronder een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Webinars (0)

Partner logo

Wil je meer weten over de fysioo? Kijk dan op de website

Bezoek website